Origo 2 Press Support Kit

Dupla vödör és csavarókosárállvány az Origo 2 kocsirendszerekhez


Az Origo 2 présállványkészletet az Origo 2 kocsirendszerhez alakítottuk ki, hogy dupla vödrös takarítást tegyen lehetővé a kétoldalas Duo Press csavarókosárral vagy a hagyományos vertikális présekkel.

A Duo Press csavarókosár használata lehetővé teszi az Ön számára, hogy bővítse az előkészítéses Swep Duo és UltraFlex Duo felmosórendszerek előnyeit olyan présmegoldás biztosításával, amely megfelel a nagy forgalmú területekhez, mint pl. a menzák.

A Swep Duo az eredeti előkészítéses laposfelmosó rendszer, amely gyors, higiénikus padló- és faltisztítást tesz lehetővé, több mint negyven éve. Ergonomikus kialakításának köszönhetően elkerülhetők a terhelés okozta sérülések, a padlótisztítás hatékonyabb, és higiénikus tisztítási eredmény érhető el.

Az UltraFlex Duo legújabb kétoldalas felmosórendszerünk. Könnyen alkalmazható, rugalmas és vonzó árral rendelkezik, amely fokozott hatékonyságot, higiéniát, és a beruházások jobb megtérülését biztosítja vállalkozása minden területén.

Alternatív megoldásként, ha egyoldalas laposfelmosót vagy hagyományos vertikális mopot használ, egy vagy két hagyományos vertikális prést is használhat.

Kérdése van?

Kapcsolat